Je doet er natuurlijk altijd graag alles aan om je kledingkast helemaal volgens de laatste trends te updaten. Dit jaar zijn er een aantal opmerkelijke trends, die zich uiten in items die je gegarandeerd in je kast wilt hebben hangen. Ben je benieuwd geraakt? We hebben de leukste kleding musthaves van dit seizoen voor je op een rijtje gezet.

1. Investeer altijd in een paar fijne basics die het hele jaar door te dragen zijn

Tip! Investeer altijd in een paar fijne basics die het hele jaar door te dragen zijn. Hierbij kun je denken aan een witte blouse van linnen, een erg fijne denim en een oversized blazer. Dit laatste item leent zich erg goed met een luchtige crop top in de zomer en een kanten topje met bijpassende pantalon tijdens de koudere maanden van het jaar. Veel mensen kiezen voor een neutrale witte of zwarte kleur, maar je kunt ook uitpakken met een blazer in het groen, blauw of koraal.

2. Een vakantie naar de zon op de planning? Scoor een paar jurkjes met kant, franjes of borduursels

De kans is erg groot dat je maar al te graag een aantal extra items in huis haalt als er een zomervakantie op de planning staat. Scoor in dat geval een paar jurkjes met kant, franjes of borduursels. De jurkjes draag je in dat geval erg makkelijk tijdens zowel een avond op stap als tijdens een bezoek aan een leuk marktje of een avondje uit eten. Door de veelzijdigheid van de kledingstukken, hoef je ook nog eens minder spullen mee te sjouwen in je koffer of handbagage. Wel zo handig natuurlijk! 

3. Een open sandaal is de grootste trend op het gebied van schoenen in 2022

Ook op het gebied van trends op het gebied van schoenen zijn er een aantal items die zeker niet mogen ontbreken. Een open sandaal is de grootste trend op het gebied van schoenen in 2022. Deze trend was al op de catwalk bij vele bekende designers terug te zien, maar is vandaag de dag ook doorvertaald naar een meer betaalbaar ontwerp. Kies bijvoorbeeld voor een elegant sandaaltje in het donkerbruin. Door te kiezen voor een model van leder, investeer je ook nog eens in een duurzaam sandaaltje dat vele seizoenen mee kan gaan.

4. Heb je ook al aan een aantal verfijnde accessoires gedacht?

Je hebt op dit moment een goed beeld gekregen van de trends van dit moment. Heb je ook al een keer aan een aantal verfijnde accessoires gedacht? Kies bijvoorbeeld voor minimalistische sierraden in het goud.

Comments are closed.