In de zomer kan het flink warm worden, dat is natuurlijk geen nieuws. De temperaturen lopen op en het kwik begint te stijgen en tikt zelfs de 35 graden aan. In de schaduw op het terras glijd je zowaar van je stoel af door het zweet. De enige manier om deze dagen te overleven, is door af en toe een verkoelende duik in het zwembad of in de zee te nemen. Een dagje naar het strand of een dagje naar de plas, dat is iets waar iedereen van opknapt op deze bloedhete dagen. Het is dan wel belangrijk dat je er stylish uitziet en helemaal up-to-date wat de laatste trends betreft. Bepaalde badkleding doet zich namelijk flink de ronde op het sociale media platform TikTok, en ze vliegen als zoete broodjes over de toonbank. Half Nederland aast op deze badkleding, en dat is natuurlijk niet gek. Het zijn ook ontzettend gave designs en modellen. Benieuwd welke badkleding dit precies is? Lees het nieuws hieronder en wie weet scoor jij wel een van deze toppers!

Een sprankelende glitter bikini

Een sprankelende bikini met glitters, dat is iets waar veel dames in gaan verschijnen aankomend zomerseizoen. Als je op zoek bent naar zo’n shiny bikini is dat geen probleem, omdat de winkels vol liggen met zulke bikini’s. Jij steelt hoe dan ook de show met zo’n fantastisch exemplaar op je lichaam!

Een matching co-ord set

Je hoeft niet per se een bikini te dragen op het strand. Je kan natuurlijk ook voor een co-ord setje kiezen, met een bikinitopje maar een soort geknoopte sjaal als broekje. Je draagt hier natuurlijk wel een normaal bikinibroekje onder, maar de sjaal erboven krijgt de volledige aandacht. Het lijkt bijna wel een rokje. Een speelse set die heerlijk comfortabel zit!

Een bikini met straps

De bikini met touwtjes heeft zijn rentree gemaakt in bikiniland. Deze bikini is enorm populair en dat is omdat je zo zelf kan instellen hoe strak de bikini om jouw lichaam geknoopt zit. Je hoeft na een frisse duik niet bang te zijn dat niks meer op zijn plek zit. De bikini wordt een stuk geometrischer en krijgt wat meer diepte dan een saaie triangel-bikini (die wel wat weg heeft van de strap bikini).

Een effen badpak in een knalkleur

Er is ook een trend voor dames die een minder grote voorliefde voor prints hebben. Een effen badpak in een knalkleur, zoals fuchsia roze of oranje, dat is ook een trend die we veel terug gaan zien deze zomer. Een badpak zit bovendien heerlijk comfortabel en past perfect bij het motto ‘less is more’. In dit geval is dat ook echt zo. Ontdek het zelf en haal een badpak in huis!

Comments are closed.