In de zomer is het fijn om korte broeken te kunnen dragen. Het wordt aardig warm in de zomer, dus het is lekker luchtig om niet de hele tijd lange broeken te moeten dragen. Een denim short is iets wat elke vrouw in haar kast heeft liggen, dus dat is niet zo spannend op zich. Een trend die de laatste jaren de catwalks domineert, is de bikershort. Dit is een fietsbroekje dat wielrenners maar al te graag dragen, maar deze trend is overgewaaid naar modeland. Het is een erg comfortabel kledingstuk, en daarnaast voorkomt het schurende benen, iets waar veel vrouwen last van hebben tijdens warme zomerdagen (helaas). Gelukkig zijn er vele manieren waarop jij die bikershort tot een heel fashionable item kan maken! Lees hieronder hoe je dit doet!

Een groot t-shirt

Een bikershort is niet het meest flatterende kledingitem. Omdat het een vrij strak kledingstuk is, zie je alles erg goed zitten. Dus ook dat ene vetrolletje. Een manier om de short wat minder uitdagend te maken, is door er een oversized t-shirt boven te dragen. Op deze manier wordt de bikershort ook wat meer afgedekt en iets meer ingetogen. Zo ligt niet de hele focus op de bikershort, iets waar veel vrouwen zich prettig bij voelen!

Een klassieke blazer

Een bikershort is een vrij sportief kledingitem. Daarnaast is het ook nogal casual en laid-back, dus het is maar al te leuk om een item erboven te dragen dat hier helemaal haaks op staat. Een blazer is het kledingitem dat hier perfect mee contrasteert. Een chique blazer zorgt ervoor dat de bikershort iets minder sportief wordt en wat minder ordinair. Je zal zien dat je bikershort gelijk een heel andere vibe krijgt!

Een flanel blouse

Een flanel of houthakkers-blouse is dé manier om de bikershort iets meer stylish te maken. Vooral op de wat koudere zomerdagen en de frisse zomeravonden is het fijn als je iets met lange mouwen boven je bikershort kan dragen, aangezien je al blote benen hebt. Je ziet er nonchalant uit, maar wel helemaal on trend!

Een croptop

Als jij dagelijks in de sportschool te vinden bent, of je helemaal zelfverzekerd in je lichaam voelt, dan is een croptop een goed kledingstuk om boven de bikershort te dragen. Hiermee laat je aan de hele buitenwereld jouw lichaamsvorm zien en daarnaast toon je jouw zelfvertrouwen. Als je je hier niet comfortabel in voelt, dan moet je dat zeker niet doen. Voorbijgangers zullen merken dat je je niet prettig voelt in je lichaam, en dat is zonde, omdat je deze bikershort echt moet rocken. Kies daarom voor een andere manier om de bikershort te stylen: het is het niet waard om de bikershort met onzekerheid te dragen!

Comments are closed.