De jumpsuit is weer terug van weggeweest. Dit kledingstuk bestaat uit een top (met korte of lange mouwen) en een broek (met lange pijpen). Het is een ideaal kledingstuk voor de vrouw die niet kan kiezen wat ze in de ochtend aan moet trekken, aangezien je niet moeilijk hoeft te doen met combineren. Het kledingstuk is immers een bovenstuk en onderstuk in een. Je hoeft dus niet op zoek naar dat ene geweldige topje in jouw immens grote kledingkast dat perfect bij die bruine broek zou staan. Zeg dus gedag tegen keuzestress in de ochtend met zo’n prettig kledingstuk! De jumpsuit valt ook in de smaak bij het mannelijke geslacht, aangezien een vrouw in een jumpsuit enorm sexy is. Een vrouw in jumpsuit straalt uit dat ze zelfverzekerd is en dat ze de wereld aankan, en dat is iets wat veel mensen aantrekkelijk vinden. Echter blijft het ingewikkeld hoe je een jumpsuit moet stylen. Hieronder vind je daarom een aantal manieren waarop jij je jumpsuit kan dragen!

Een business jumpsuit

Een jumpsuit kan het enorm goed doen op kantoor. Zo’n business jumpsuit staat formeel en officieel, en je hoeft je geen zorgen te maken of de jumpsuit wel voldoet aan het protocol en de kledingvoorschriften die er gelden. Kies voor een jumpsuit van denimstof om het niet al te stijfjes te laten overkomen: zo blijft de jumpsuit wel een beetje modern en bij de tijd. Een jumpsuit van linnen zou hier de plank misslaan: veel te transparant en doorzichtig voor op kantoor. Een denim jumpsuit houdt het netjes, maar het is niet saai. Dat is de look waar je voor moet gaan bij jou op het werk!

Een avondje uit in je jumpsuit

Een jumpsuit kan ook prima gedragen worden naar de gelegenheid van een avondje uit. Je kan de jumpsuit dan wat meer casual dragen, door er sneakers of een paar pumps onder te dragen. Daarnaast kan je bij een mouwloze jumpsuit kiezen voor een blazer. Een blazer maakt de look helemaal af, en zorgt ervoor dat jouw uitstraling iets chiquer wordt. Als je bijvoorbeeld naar het restaurant een vijfgangen-diner gaat nuttigen, dan kan zo’n jumpsuit met blazer de perfecte outfit zijn. Mocht je het heet krijgen, dan kan je ervoor kiezen de blazer uit te doen. Werken met laagjes, dat is dé manier als je niet de precieze temperatuur weet van een specifieke locatie!

Een barbecuefeestje in de zomer

Je zal deze zomer ongetwijfeld worden uitgenodigd voor een barbecuefeestje in iemands tuin. Dit is een vrij laagdrempelig feest, dus een jumpsuit kan algauw zorgen dat je je overdressed voelt. Kies voor een jumpsuit die je slechts over een schouder draagt, bijvoorbeeld een tuinbroek. Jij bent helemaal in stijl en klaar voor de barbecue!

Comments are closed.