De zomer is van veel vrouwen het favoriete seizoen. Een ijskoud wijntje drinken op het terras met vriendinnen, op een zwoele zomeravond een heerlijke barbecue organiseren voor vrienden: wie is er niet dol op? De zomer is ook het seizoen waarin je het meest kan experimenteren: je hebt er regenachtige dagen bijzitten waarin het kwik nauwelijks de twintig graden aantikt, maar er zitten ook uitschieters bij waar de temperatuur gemakkelijk kan oplopen tot veertig graden. Op deze diversiteit moet je voorbereid zijn, en het is handig om een aantal tips op te volgen waardoor je zeer gericht kan shoppen. Hieronder volgen een aantal kledingitems die niet mogen ontbreken in jouw kledingkast. Doe vooral je voordeel met deze shoptips en geniet van dit fijne seizoen in jouw prachtige kleding!

Een warme wollen trui

Veel mensen vergeten tijdens de zomer dat het in de avond flink kan afkoelen. Je gaat in een topje naar die fijne barbecue, maar later in de tuin merk je dat het toch wat frisjes begint te worden. Je baalt dat je geen jas hebt meegenomen. Gelukkig kan een warme wollen trui ook een uitkomst bieden. Zo’n trui kan je prima over je topje heen aandoen, of over een jurkje. Zo wordt het jurkje ineens een leuk rokje. Een prima manier om flexibel met kleding om te gaan!

Een maxi-jurk

Een lange jurk is in de zomer de ideale manier om verbande huid op een stijlvolle manier te verbloemen. Het zit extra luchtig en dat is zeker prettig in de warme zomermaanden. Het kan tevens fijn zijn om voor een jurk met een split te kiezen, omdat er zo nog meer wind door je jurk kan waaien. Een fraai kledingstuk voor in de zomer: deze mag niet in jouw koffer ontbreken!

Een denim jacket

Een denim jacket of een spijkerjasje is het ideale kledingstuk voor in de zomer. Het wordt niet snel warm of heet, en daarnaast is het handig voor de wat koudere momenten tijdens de zomer. In de vroege uurtjes in de ochtend op de fiets kan het soms nogal fris zijn, en een t-shirt met korte mouwen of een blousje is soms net wat te koud. Gooi hier een spijkerjasje overheen en je zit gebakken. Een spijkerjasje staat bij iedere outfit goed en daarnaast kan je het eenvoudig uitdoen als je het toch te heet krijgt. Een kledingstuk dat je niet mag missen!

En, welk item ga jij als eerste shoppen? Als jij deze tips opvolgt, zal jij nooit meer een kledingcrisis in de zomer hebben. Jij weet precies hoe je je moet kleden en hoe jij die warme of koude dagen tegemoet moet gaan. Zeg gedag tegen die uren vol twijfels voor je kledingkast!

Write A Comment